Een huis kopen in Den Haag e.o.?

Een woning kopen doet u niet iedere dag. Ik kom gratis en vrijblijvend bij u langs om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u indien gewenst een gratis en vrijblijvend gesprek krijgen met mijn hypotheekadviseur. 

Het voordeel van mijn bedrijf ten opzichte van andere makelaars is dat u een traditionele begeleiding krijgt, maar dat mijn voorwaarden en tarief niet traditioneel zijn. Bovendien heeft u te maken met een heel ervaren makelaar. Sinds 1992 werk ik namelijk al in de makelaardij. Sinds 2000 als zelfstandig ondernemer. 

De begeleiding houdt onder meer in: woning bekijken, alle documenten bestuderen, prijsonderhandelingen, bespreken van de koopakte, begeleiding bij de notaris etc. 

Mijn voorwaarden en tarief zijn veel scherper dan andere makelaars. Ik kan dit scherper doen, aangezien ik geen personeel en geen duur bedrijfspand heb. Mijn tarief is € 995,- inclusief btw. Dit bedrag wordt achteraf bij de notaris verrekend. Ook werk ik op basis van No Cure No Pay. Dit houdt concreet bij mij in dat u de opdracht op ieder gewenst tijdstip zonder kosten kan intrekken. Dit bespaart u veel geld! 

Als u een gesprek wilt verneem ik dat graag van u. Dit kan ook in de avonduren en op zaterdag!